Виготовлення щоденників з логотипом компанії

Виготовлення щоденників з логотипом компанії

Кожна деталь робочого столу - повинна бути стильною, красивою і практичною. З чого починається робочий день - звичайно ж з чашки кави та щоденника,в який вносяться плани і завдання на день. Тому щоденники з логотипом компанії стануть відмінний презентом як потенційним клієнтам, так і співробітником фірми.

Рекламна агенція SuperМедіа  пропонує Вам виготовлення щоденників відмінної якості, зі стильним оформленням та  за доступною ціною. Жодна ділова людина на сьогоднішній день не може обійтися без датованого щоденника, так як його життя потребує планування.

Можна сміливо сказати, що щоденники є універсальним інструментом постановки завдань і цілей не тільки на день, але і на майбутнє. Ви можете писати в нього все що завгодно, починаючи від дати і часу важливої зустрічі, закінчуючи строками погашення кредиту, планами на відпустку та ін

Найчастіше щоденники з логотипами компанії актуальні для керівників компанії, менеджерів, бухгалтерів, маркетологів, а також інших фахівців в межах компанії.

Щоденники з логотипом - частина корпоративного стилю, що передбачає їх ексклюзивний дизайн та індивідуальне оформлення. Щоденник з фірмовим логотипом стане відмінним бізнес - подарунком, який також буде виконувати функцію рекламного носія як мінімум рік.