Рекламна вивіска- кращий вигляд зовнішньої реклами

Найпопулярніший вид зовнішньої реклами. Її вибирають за простоту і доступність. Тюнингують вивіски за бажанням, так як існує безліч варіантів і видів виготовлення.

За формою вони поділяються на:

1. Прямокутні.

2. Фігурні.

За типом матеріалів для виробництва можуть бути зроблені:

1. З алюмінієвої композитної панелі.

2. З акрилу, ПВХ.

3. З лицьовою частиною з банера.

4. З  полікарбонату.

За типом підсвічування вони бувають

• Не світлові, плоскі вивіски

Найпростіший і бюджетний варіант. Основа може виготовлятися з різних матеріалів, від дерева до ПВХ. Написи і логотипи на таких вивісках наносяться плівкою оракал (вініл). Можуть підсвічуватися зовнішніми прожекторами. Не світлова, плоска вивіска для ларьків і магазинів з обмеженим бюджетом - найідеальніший варіант.

• Неонова вивіска

Дуже популярна серед розважальних закладів: барів, ресторанів, нічних клубів. Така вивіска складається з неонових трубок, які виконують зі спеціального скла з напиленням і заповнюють газом, неоном або аргоном. Після подачі напруги трубки сяють приємним м'яким світлом. Перевага в тому, що неоновим трубках можна надавати різноманітні форми.

• Об'ємні букви

Модний та ефектний вид вивісок. При замовленні такої вивіски кожну літеру назви виготовляють і монтують окремо, як самостійну частину композиції. Об'ємні букви сильно нагадують ефект 3D візуалізації. Можуть бути як світловими із застосуванням тильній підсвічування (контражурной), так і не світловими, виконаними з непрозорих матеріалів.

• LED-вивіска (з відкритою підсвідкою)

Яскравий різновид зовнішніх вивісок і привертає увагу. Особливість в тому, що світяться елементи (LED-модулі) знаходяться на поверхні по контуру написи, логотипу або будь-якого іншого елемента реклами.

LED-вивіску можна порадити як для малого так і для середнього бізнесу. Об'ємні букви виділять загальний стиль закладу і максимально втілять ідеї інтер'єрних і екстер'єрних елементів. Відмінно підійде для кафе, пекарні, магазину, будь-якої організації. Ідеальне розміщення - біля парадного входу між 1 і 2 поверхами.

Ми виготовляємо різні види зовнішньої реклами - вивіски всіх типів, об'ємні букви, світлові панелі, системи підсвічування, рекламні щити, вуличні банери і т.д. Також займаємось оформленням вітрин, фасадів, входів в магазини і кафе, а також виставкових стендів.