Організація дитячого свята

Дітки ростуть дуже швидко. Так непомітно один день народження наближається до іншого. І мама все так само хвилюється і серце її завмирає. Хочеться, щоб малюк був щасливий, щоб подарунок йому сподобався, а святкова програма запам'яталася на довгі роки. Але що робити, якщо маленький непосида дуже товариський і кілька гостей для нього мало? Варто задуматися над зверненням за допомогою до професіоналів.

Що може викликати посмішку у дитини? Улюблений персонаж, в якого так хочеться вірити. Він поведе за собою, запросить в подорож, проведе по стежках казки, зачарує і подарує дорогоцінну посмішку.

Коли посміхається Дитина- на небі запалюється ще одна яскрава зірочка

Зайнятися організацією дитячого дня народження можна самостійно, а можна скористатися послугами професійного аніматора. Другий варіант став дуже популярним останнім часом, адже так матусі можуть відпочити і забезпечити першокласний свято малюкам.

Сьогодні працюють дуже багато компаній, що пропонують такі послуги. Але користуйтеся послугами перевірених фірм. Краще поговоріть зі знайомими, друзями, колегами по роботі. Ви точно знайдете людей, які вже вдавалися до послуг аніматорів і залишилися задоволені.

Безумовно, аніматори повинні бути досвідченими, талановитими, веселими, закоханими в свою роботу. Адже найголовніше для наших аніматоров- це щастя в очах Вашої дитини.

Аби запрошений артист не розчарував вас і дитину, потрібно враховувати кілька моментів.

  • Він повинен добре розбиратися в особливостях розвитку дітей в різному віці, їх психологічному устрої і підбирати розваги відповідно до цього.

  • Хороший аніматор перемикається і імпровізує в залежності від віку аудиторії

  • Зрозуміло, у дитячого аніматора повинна бути довідка про проходження медичного огляду.

  • Аніматор повинен вміти достовірно перевтілюватися в будь-якого персонажа. Тобто бути хорошим актором. Діти повинні вірити в казку, вірити в героїв, тому важливо, щоб непродумана дрібниця не порушила цієї віри

  • Дитячий аніматор повинен вміти розважати не тільки дітей, а й їхніх батьків, тому що дорослі найчастіше знаходяться на святі

Якщо підсумувати, дитячий аніматор повинен вміти зробити свято незабутнім!