Оформлення вітрин магазинів, типи і відмінності плівок

Практично кожен магазин або бутік має такий важливий інструмент зовнішньої реклами як вітрина.

Оформлення вітрин і вікон проводитися самоклеючою плівкою (кілька видів) або методом аплікації або використовується повнокольоровий друк на самоклеючый плівці і наноситися на вітрину листами, також використовується перфорована плівка, яка краде світло всередині приміщень. Метод використовується на рівних, міцних поверхнях, пластик, скло, метал.

Інформація на оформленій вітрині може бути замінена в будь-який час або просто демонтована після проведення акції або знижки. Розмістити на ній можна абсолютно будь-яку інформацію від назви і часу роботи до діючих акції і знижок, що проходять в закладі. Красиво і стильно.

Типи і відмінності плівок:

Аплікація самоклеючими плівками.

Найпоширенішим способом оформлення вітрин є аплікація різнобарвною плівкою. Практично всі виробники представляють широку кольорову гаму глянцевих і матових. Також існують плівки :

  • вітражні напівпрозорі плівки,

  • плівка з ефектом піскоструминної обробки скла,

  • світловідбиваючі,

  • голографічні та металізовані плівки.

Повно кольоровий друк на самоклеючій плівці

В цьому випадку текст і рекламний сюжет друкуються на аркуші самоклеючої плівки, що дозволяє нанести на вітрину фотозображення товарів або рекламні сюжети і не обмежує дизайнера в застосуванні різного роду ефектів (складність малюнка і візерунка, ефектів тіні, градієнтів і т.д.). Повно кольоровий друк для оформлення вітрин може бути виконана як на матовій так і на глянцевій плівці. Для захисту зображення використовується ламінація. Це дозволяє захистити зображення від подряпин і псування, якщо заламіноване зображення обмалювати маркером або фарбою, то їх можна змити розчинником. Плівки які використовуються для друку мають середній термін придатності 1-3 роки, але як правило цього цілком достатньо.

Перфорована плівка

Повнокольоровий друк для оформлення вітрин може бути виконаний на перфорованій самоклеющейся плівці, що не краде світло і дозволяє переглядати вулицю зсередини приміщення. Незважаючи на сітчасту структуру, друк на перфорованій плівці сприймається цілісно навіть з невеликої відстані. Рівномірний розподіл отворів дозволяє проникати світлу в середину приміщення але не відбувається спотворення сюжету. Вона має білу зовнішню сторону на яку наноситься безпосередньо друк і чорну внутрішню, це не дозволяє пробиватися зображенню в середину приміщення.

Монтажні самоклеючі плівки

Монтажні плівки використовуються для перенесення написів і різних зображень, вирізаних на плоттері з самоклеючої плівки, на робочу поверхню рекламного носія.

Самоклеюча плівка (Oracal) - це унікальний матеріал, що володіє неперевершеними дизайнерськими і технічними можливостями. Асортимент клейких плівок дуже широкий. На сьогоднішній день існує більше 500 відтінків плівки, плівка має різні текстури, структури, є види плівки, що імітують різні матеріали.

Самоклеюча плівка характеризується термостійкістю і може експлуатуватися при високих температурах. Будучи водонепроникним матеріалом, вінілова плівка може використовуватися в приміщеннях з високим рівнем вологості, а також для зовнішніх робіт.