Меню для Вашого закладу.

Звичайно, головне в закладі - якість їжі та облуговування, а щоб вибір страв був зручний та налаштовував на позитивний лад, меню має  бути зручним та візуально привабливим. Не даремно вважають, що меню - це обличчя закладу.
Залежно від типу підприємства громадського харчування і форми обслуговування меню підрозділяють на наступні види
- меню з вільним вибором страв;
- меню комплексного обіду (сніданку, вечері); 
- меню денного раціону; 
- меню дієтичного і дитячого харчування; 
- банкетне меню; 
- меню тематичних заходів (новорічне, масниця та ін.). 
До спеціальних видів меню відносяться: вкладиші в меню - страви від шеф-кухаря, дегустаційне меню, меню національної кухні на додаток до основного меню, меню для гурманів, пісне меню і т. д. Кожен вид меню містить три графи: вихід блюда, його найменування і ціну.
Меню може представлятися в різних видах: у вигляді стендів, каталогу, брошур, публікації в Інтернеті, може поширюватися в формі реклами в спеціалізованих виданнях...

Бумажне меню
Меню розрізняються по довжині і змістовності, в залежності від виду закладу. Найпростіші меню роздруковані на одному аркуші паперу, але часто зустрічаються набагато більш об'ємні меню. Основне меню може мати одноразову копію. Щоб захистити паперові меню від пролитої рідини та інших забруднень, використовується вінілове покриття, ламінування, а також нерідко паперовий блок меню розміщується в папках зі шкірозамінника, шкіри, пробки і т. 

Меню-табло
Іноді для меню використовують великі постери, табло або дошку, прикріплені високо на стіні закладу, або розташовані перед входом. Так, клієнти можуть розглянути пропонований асортимент страв і напоїв, без необхідності надавати їм паперове меню. Цей великий формат меню може успішно використовуватися і на вулиці. Дорожчі версії такого типу меню включають їх виготовлення з металевих конструкцій, табло з підсвічуванням і легко змінною поверхнею, які дозволяють ресторанам динамічно змінювати ціни і склад пропонованих страв, без необхідності створювати меню з нуля.

Цифрові дисплеї 

З впровадженням ЖКЕ- і плазмових дисплеїв, деякі статичні меню замінені такими, які можуть змінюватися динамічно. Використання плоского ЖКЕ-дисплея і комп'ютерного сервера дозволяє додавати до меню рухомі фігури і анімаційні ефекти. Також, можна в будь-який час змінювати ціну та інші деталі.

Онлайн-меню
Веб-сайти, що містять меню ресторанів, існують в Інтернеті вже давно. Деякі ресторани вже створили власні сайти для замовлення їжі онлайн, і налагодили службу доставки.
Інтерактивне електронне меню
Розробкою, друком та інтернет рекламою меню для вашого ресторану, бару чи кафе займеться наша компанія. 
Багаторічний досвід роботи з подібними проектами, досвідчені маркетологи, відмінний смак наших дизайнерів, якісні папір, друк  та матеріали - все це сприяє тому, щоб ви отримали відмінні меню, які оцінять Ваші відвідувачі  та гості.