Реклама на зупинках . Чи це вигідно?

Реклама на зупинках поступово стає невід'ємною частиною сучасного міста. Добре це чи погано, навряд чи можна сказати однозначно, але в будь-якому випадку багато залежить від естетичного рівня конкретної роботи.

Реклама на зупинках може бути представлена  як розміщення рекламного постеру на сіті лайті, а може бути повне брендування зупинки. 

Тож розглянемо рекламу на сітілайтах на зупинці. 

Розмір сіті лайту , взагалі, стандартний - це 1,2 на 1,8 м.  Реклама в основному на сіті лайтах освітлюється в вечірній та  в нічний час. Цей факт, є , можливо найважливішим плюсом, наприклад , по розміщенню реклами у зимовий час, коли всі чекають на транспорт і на рівні очей можуть ознайомитись зі змістом рекламного плакату, розміщеного за склом сіті лайту і гарно освітленого.

Забрендована зупинка безперечно буде привертати увагу Ваших потенційних клієнтів дещо більше. Але , якщо порівняти цінову політику розміщення на сіті лайті , який розміщений на зупинці і забрендовану конструкцію, то реклама на сіті лайті буде помірнішою в ціні. 

Якщо рекламна кампанія буде проведена правильно і грамотно, то віддача не змусить себе довго чекати.

Рекламна агенція SuperМедіа допоможе Вам розмістити рекламу на зупинках у м. Чернігові, у м. ЛЬвів та інших містах України.