Рекламна агенція Super Медіа вітає з Днем Незалежності України!

Рекламна агенція Super Медіа вітає з Днем Незалежності України!

Наша Украна стільки вистраждала, стільки витерпіла, що вона стала схожа на калину, яка від природи є  гарна, квітуча, але їй постійно хтось шкодить.. То гілочки обламає, то квіти обірве, то просто зрубати хоче, бо , можливо,  для когось вона недоречно виросла.... Саме ці страждання і об"єднали та згуртували нас - Українців. Адже тільки подивіться скільки українців з гордістю (від дитини до дорослої людини) спілкуються мелодійною українською мовою, слухають українські пісні, цитують українських поетів. Ми згуртовуємся, ми та наші діти стають справжніми патріотами своєї України. 

От тільки подумати, як добре б нас не приймали там, десь далеко за кордоном, якою б смачною не була італійська піца чи фрацузський круасан, а найдобріший все ж борщик наш - український. Яким би приваливим не був Лазурний берез Ніци, але наші лани найкрасивіші. І як запитують ви звідки - наскільки гордо промовляють -;З України". 

Тож нехай всі наші таланти, вміння та невичерпна українська енергія буде наповнювати криничку нашої батьківщини добробутом та процвітанням. Нашим захисникам нехай прийде стільки сили, щоб побороти всі незгоди та вміло вистояти та вибороти нашу землю і вже наступние свято Незалежності ми зустрічали з усіма нашими земляками в мирі та спокої! 

Бажаємо миру і злагоди у ваших родинах, міцного здоров'я, щастя і благополуччя.

Слава Україні