Лазерне гравіювання

Щоб перетворити будь-яку річ на іменний подарунок, який запам'ятається, скористайтеся лазерним гравіюванням. Це спосіб нанесення малюнку, напису, будь-якого символу на поверхню. За рахунок проникнення в структуру матеріалу, зображення виходить чітким, довговічним, не стирається і не зношується навіть при регулярному використанні.

Гравіювання на сувенірах - чудовий варіант для тих, хто хоче здивувати по-справжньому.

Найбільш поширені варіанти гравіювання : лазерне гравіювання, травлення, ударна технологія.

Найчастіше застосовується гравіювання на подарунках, призначених бізнес партнерам. Наприклад, на ручці можна вигравіювати ім'я адресата і логотип Вашої компанії. Любителі полювання належним чином оцінять цікавий барельєф на ножі.

Пам'ятні сувеніри робляться рідними і близькими. Це не лише спосіб порадувати людину, але і зв'язати презент з приємною подією з життя.

Також, за допомогою лазеру можна перетворити звичайну річ, в талісман. Наприклад, на ножі вказати знаки, що притягають удачу в полюванні.

Розміщення свого логотипу і рекламної інформації на ручці, візитці, флешці, інших об'єктах, за допомогою яких контактуєте з потенційними клієнтами, дасть можливість впізнавати та запам’ятовувати Ваш бренд.

У нас Ви можете зробити напис на подарунку близьким чи друзям, це чудова можливість виділити свій подарунок серед інших! Пам'ятні написи, дати народження, візерунки, малюнки з високою точністю і деталізацією все це легко і швидко!