Друк календарів на 2020 рік

Сучасна поліграфія дозволяє проводити друк календарів на будь-який смак і гаманець. Друкуються недорогі і ексклюзивні календарі, маленькі кишенькові календарики і вироби в зріст людини (і навіть універсальний багаторічний календар). У нашій компанії ви зможете замовити друк календарів з вашими фотографіями і зображеннями, бюджет може бути найрізноманітнішим.

Види календарів

• Карманні

• Настільні

• Настінні

• Перекидні

Ми здійснюємо друк календарів всіх видів:

з рекламною інформацією,

логотипом компанії,

будь-якими зображеннями і написами.

Календар по праву вважається кращим сувеніром, його можна подарувати колезі по роботі і начальнику, знайомому і родичу. Невисока вартість друку календаря робить цей вид поліграфічної продукції досить затребуваним.

Календар можна роздрукувати як сувенір молодятам, ювіляру і ін.

Найчастіше замовляється друк календарів з логотипом компанії і фірмовою символікою, подібна друкована продукція служить ефективною і недорогий рекламою.

Яскраві, оригінальні календарі прикрасять будь-який офіс і будинок, можна замовити друк кишеньковий календарів у вигляді невеликих візитних карток - такі вироби будуть затребувані при проведенні рекламних акцій, семінарів, конференцій тощо. Якщо необхідно надрукувати календарі терміново, можете звернутися в нашу компанію, і ви отримаєте готовий продукт в найкоротші терміни

Існує безліч способів друку календарів, вибір того чи іншого варіанту залежить від тиражу, необхідності додаткового декорування, побажань замовника. Календарі друкуються за готовими макетами, або по індивідуально розробленому дизайну.

Цифровий, офсетний друк дозволяють друкувати календарі найрізноманітнішого дизайну - просто озвучте свої побажання, опишіть, який календар ви б хотіли отримати, і фахівці компанії розкажуть про всі можливі варіанти. Залежно від кількості кольорів, тиражу і виду зображень може змінюватися спосіб друку і вартість готової продукції.

Після того, як календар надрукований, можна провести додаткову обробку сторінок і підкладки - лакування і ламінування зробить продукцію більш презентабельною, а також підвищить стійкість календаря до води і продовжить термін його експлуатації.